-

-

Türkiye Otobüsçüler Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı (TOSEV), birinci sosyal yardımlaşma ve dayanışma gecesini 22 Eylül Cumartesi günü TÜYAP Palas Otel'de düzenledi. Sektör mensuplarının yoğun katılım gösterdiği dayanışma gecesinde elde edilen gelirler, eğitim desteğine ihtiyaç duyan öğrencilere umut oldu.

Eğitim seferberliği başlatan TOSEV, dayanışma gecesi düzenledi. Vakıf yöneticileri, gecenin her yıl düzenli yapılması için çalışmalar yapacaklarını açıkladı. Öte yandan Galip Öztürk tarafından kurulan TOSEV’in amaçları arasında çeşitli eğitim yardımları yapmak da bulunuyor.


Çok sayıda sektör mensubunun katılım gösterdiği dayanışma gecesinde; TOSEV Başkanı Latif Karaali, UATOD Başkanı Mehmet Erdoğan, TOFED Başkanı Birol Özcan ve Ulaştırma 1. Bölge Müdür Yardımcısı Yalçın Doğan birer konuşma yaptı. Ardından yemekler yendi ve birçok ses sanatçısının sahne almasıyla programa devam edildi. Katılımcılar, bu eğlenceli geceye halaylarla eşlik etti. Düzenlenen gecenin amacı ise gecede toplanan gelirlerle ihtiyaç sahibi sektör çalışanların çocuklarına ve yakınlarına eğitim bursu desteği sağlanması .


BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM


Konuşmasına vakfın kurucu başkanı Galip Öztürk’e şükranlarını sunarak başlayan TOSEV Başkanı Latif Karaali, ahrete intikal eden sektör duayenlerine de rahmet okudu. Karaali “Düzenlediğimiz bu organizasyon geleneksel bir gece olacak. Vakıf kültürü bizim için önemli; vakfetmek, yardım etmek, birlik ve beraber olmak… TOSEV olarak hedefimiz sektörün geçmişten geleceğe taşınmasıdır. Bunu yaparken, gençlerimize gerekli desteği sağlamalıyız. TOSEV’in en önemli amaçlarından biri sektör mensuplarının ihtiyaç sahibi çocuklarına eğitim bursu vermek. Bunun için bu vakfa sahip çıkalım” .


DESTEKLER DEVAM EDECEK


Karaali’nin ardından konuşan UATOD Başkanı Mehmet Erdoğan ise şunları söyledi: “TOSEV, kurulduğu günden bugüne, binlerce öğrenciye burs verdi. İnşallah bundan sonraki dönemde de sektör mensuplarımızın destek ve katkıları ile burs çalışmalarımız devam edecektir. Bu geceye katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Kurucu başkanımız Galip Öztürk’e ve icra kurulu başkanı Latif Karaali’ye de teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Allah’a emanet olun.”


SEKTÖRÜN DAYANIŞMA GÜCÜ


TOFED Başkanı Birol Özcan ise tüm katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “TOSEV kurulduktan sonra banko arkası, şoförlerimiz ve yardımcılarının çocuklarına burs vermeye başladık. Bundan daha güzel ne olabilir ki? Bir yandan sektör mensupları arasında dayanışmayı arttırırken, diğer yandan da eğitimli insanların sektöre girmesine vesile oluyoruz. Bunu onursal başkanımız Galip Öztürk başardı ve onun öncülüğünde öğrencilere destek ğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.”

TÜM HABERLER

• -

• -

• -

• -

• -

• -